«VITAGRO» підкорює нові вершини

11.05.2018

«VITAGRO» знову в числі найкращих підприємств країни. Черговий лідерський титул компанії присвоїв провідний аграрний журнал «The Ukrainian Farmer», який успішно функціонує на ринку понад 10 років.

За доброю традицією щороку у рамках проекту «Аграрна еліта України» видання нагороджує 100 флагманів серед агропідприємств країни. Визнання на Всеукраїнському відборі присвоюють фірмам, котрі за підсумками роботи попереднього року роботи зробили потужний прорив у розвитку власного бізнесу: застосували новітні технології, зробили вагомий внесок у соціальну сферу, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо.

Лауреатів визначає експертна рада, до складу якої увійшли співробітники редакції п’яти авторитетних профільних видань, представники галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.

Цього року переможців обирали у 15-ти номінаціях. Серед яких «Успішний фермер», «Інноваційність», «Модернізація виробництва», «Розвиток інфраструктури», «Диверсифікація виробництва», «Технічне переозброєння», «Соціальна відповідальність» та інші.

У підсумку «VITAGRO» здобуло перемогу у номінації «Вертикальна інтеграція». У колекції нагород компанії цьогорічна переможна статуетка присвоєна «Аграрною елітою України» вже стала 8-мою.

«Чергова нагорода за нашу невпинну працю є свідченням якості роботи. Але ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо працювати заради розвитку економіки нашої держави та аграрного сектору зокрема, - зауважив директор «VITAGRO» Петро Лабазюк. – Сьогодні, в такий непростий для країни час важливо створювати нові робочі місця та йти «в ногу з часом». У своїй роботі ми керуємося принципами інноваційності, надійності та відданості справі. Дякуємо за відзнаку, працюємо та стараємось для Вас!»