Група компаній «VITAGRO» увійшла до 100 найкращих агрокомпаній України

15.05.2017

У Києві, в Національній філармонії України, 12 травня відбулася церемонія нагородження «Аграрна Еліта України».

Провідний аграрний журнал The Ukrainian Farmer, який відомий на ринку вже 10 років, назвав у рамках проекту, 100 найкращих і найефективніших аграрних підприємств України за результатами роботи 2016 року.

RSN_1683.JPG

Номінанти визначені у 12 номінаціях, серед яких «Надійність і стабільність», «Інноваційність», «Модернізація виробництва», «Розвиток інфраструктури», «Власна торгова марка», «Сімейна справа», «Соціальна відповідальність» та інші.

RSN_1718.JPG

7 нагороду від The Ukrainian Farmer, отримала і група компанії «VITAGRO». За підсумками 2016 року, ця компанія відзначена в номінації «Соціальна відповідальність»

RSN_1762.JPG

«Ця нагорода це свідчення роботи нашої компанії та кожного працівника у ній. Ми щороку вдосконалюємо не лише своє виробництво, а й співпрацю з громадами на місцях, тим самим покращуючи соціальний пакет», - зазначив генеральний директор групи компанії «VITAGRO» Петро Лабазюк.

Довідка

«Аграрна Еліта України» - всеукраїнський відбір і визнання агропідприємств, які зробили крок уперед в розвитку власного бізнесу, досягли значних здобутків у своїй ринковій ніші, застосували у практичній діяльності нові технології, зробили суттєвий внесок в соціальній сфері, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо. Проект виходить щороку та є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, що входить до видавничого дому ТОВ «АГП Медіа».